Menu

Schoorsteenvegen

De werkzaamheden van onze schoorsteenvegers

Onze schoorsteenvegers vegen alle soorten stookkanalen, ongeacht of het gaat om een open haard, houtkachel, gashaard of een palletkachel. Wij vegen al vanaf 1995 schoorstenen bij u in de regio en zijn aangesloten bij de ASPB. Dat is voor u belangrijk als bewijs voor uw brandverzekering. Wij beschikken over de benodigde kennis en werken met het juiste gereedschap, zodat uw schoorsteen altijd vakkundig wordt geveegd.

Waarom uw schoorsteen jaarlijks vegen

Als u uw schoorsteen jaarlijks laat vegen is u kans op schoorsteenbrand klein. Heeft u uw schoorsteenstookkanaal al lang niet laten vegen , dan is het raadzaam om dit te doen voordat u weer gaat stoken . In u schoorsteen blijft roet achter tijdens het stoken ,als er teveel roet in u schoorsteen zit dan is de kans op schoorsteenbrand aanwezig, voorkom dit door tijdig u schoorsteen te laten vegen door een schoorsteenveger die kennis van zaken heeft en aangesloten is bij de algemene schoorsteenvegers en patroonbond. Ook kunnen er verstoppingen in de schoorsteen komen door vogels of door loszittend cement in u kanaal , daardoor krijgt u rook terugslag en trekt u schoorsteen niet goed meer. Wij raden u dan ook aan u schoorsteen jaarlijks te vegen voor u eigen veiligheid.

Onze Tarieven

Schoorsteenvegen 1 kanaal   € 58,00   incl btw en voorrijkosten

Schoorsteenvegen 2 kanalen € 85,00  incl btw en voorrijkosten

Waarom zou u voor ons kiezen

  • Onze schoorsteenvegers hebben ervaring en zijn gediplomeerd
  • Na het vegen krijgt u een veegbewijs voor de verzekering
  • Wij leveren kwaliteit en geven garantie op onze werkzaamheden
  • 100% betrouwbaar en geven een eerlijk advies waar nodig
  • Geen bijkomende kosten en altijd een offerte vooraf

Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u gewoon een vraag over schoorsteenvegen,houtkachels, dakgoten, reiniging of iets anders? Dan kunt u contact opnemen via info@uwdakgootschoonmaken.nl of maak gebruik van het onderstaand contactformulier.