Menu

Gediplomeerd schoorsteenveger

De Schoorsteenvakman is dé gediplomeerde schoorsteenveger in heel Nederland voor al uw schoorsteenklussen! Bij het stoken van vuur in een haard komen onverbrande deeltjes in het rookkanaal terecht die naar verloop van tijd tot vernauwingen en verstoppingen kunnen leiden. Om dit te voorkomen en te verhelpen hebben we bij De Schoorsteenvakman verschillende methoden en apparatuur in huis. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden of lees meer over onze service op deze website!

Gediplomeerd schoorsteenveger De Schoorsteenvakman 06-48199763

De Schoorsteenvakman is al ruim 24 jaar dé specialist op het gebied van schoorstenen en dakgoten waar u kunt rekenen op een snelle service en vakmanschap. Wij werken enkel met een gediplomeerd schoorsteenveger waardoor we u een uitstekende garantie kunnen bieden. Met meerdere vestingen is er tevens altijd een specialist van De Schoorsteenvakman bij u in de buurt. Wij verzorgen onder meer:

Deskundig advies

Heeft u al jarenlang niets aan uw schoorsteen laten doen of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een rookkanaal in uw woning? Vraag onze gediplomeerde schoorsteenveger dan gerust om een advies! Neem contact op met ons op door te bellen naar 030-2273291 of maak direct online een afspraak!

Andere bekeken ook:

Dakgoot reinigen EindhovenSchoorsteenveger EindhovenDakgoot schoonmaken Tilburg