Menu

Daklekkage, opsporen en oplossen

Een dak is beschermd tegen water zolang er geen gebreken of schades aan zijn. Mocht er onverhoopt een lekkage ontstaan dan wilt u dit graag zo snel als mogelijk opgelost hebben. Een lekkage geeft vaak een hoop gevolgschade. Ons team kan op afspraak snel bij u ter plaatse komen kijken voor een passende oplossing en passen dan waar mogelijk gelijk een nood reparatie toe. Vooraf krijgt u van ons een vrijblijvende offerte en kunt u beslissen of u deze uitgevoerd wil hebben.

Opsporen

Als u bij ons een afspraak maakt via de contactpagina of per telefoon, dan kunnen wij bij u de lekkages bekijken en gaan dan voor u zo snel mogelijk de oorzaak opsporen. Lekkage ontdekt u vaak pas wanneer deze al enige tijd schade heeft aangericht. Dus is het zaak dat er goed word gekeken waar de oorzaak zit.

Oplossen

Zodra de oorzaak vastgesteld is, kunnen wij aangeven wat er nodig is voor herstel. Er wordt dan voor u een offerte gemaakt en deze zal met uw goedkeuring worden uitgevoerd.

Lekkages zullen vakkundig worden verholpen

Lekkages zijn er in verschillende soorten en hebben ieder een vakkundige aanpak nodig. Lekkages door slijtage of omdat er pannen zijn verschoven. Slijtage van het plat dak dakleer, dakkapellen of nok vorsten. Wij hebben in het werk op daken meer dan 25 jaar ervaring en zullen ook bij u met een passende oplossing komen. Heeft u een lekkage dan horen wij graag van u.

Uwdakgootschoonmaken.nl

Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u gewoon een vraag over daklekkage, dakgoten, reiniging of iets anders? Dan kunt u contact opnemen via info@uwdakgootschoonmaken.nl of maak gebruik van het onderstaand contactformulier.

Ga naar contact