Menu

Dakgootreiniging Tilburg

Dakgootreiniging in Tilburg is zeer verstandig tijdens de herfst en de winter om daklekkages te voorkomen. U merkt immers ook dat door klimaatverandering de zomers warmer zijn en de winters strenger. Ook hebben we meer te maken met zware onweersbuien en veel regenval. Dit heeft de nodige invloed op uw dakgoten. Door uw dakgoten in optimale staat te houden, heeft u minder last van lekkages en wateroverlast. 

bel ons: 013 – 203 22 95 voorstel ontvangen

 

Hoe vaak is dakgootreiniging nodig?

Het is verstandig om dakgootreiniging in Tilburg ten minste eenmaal per jaar uit te laten voeren. Is uw huis gesitueerd in een bosrijke omgeving? Dan is het verstandiger om de dakgoten minimaal twee keer per jaar te laten reinigen. In dat geval namelijk raken uw dakgoten sneller verstopt door vallende bladeren, mos en ander vuil. Uw dakgoot reinigen voert uw Uwdakgootschoonmaken.nl al uit voor €4,50 per strekkende meter. Is uw dakgoot minder lang dan 20 meter, dan brengen wij voorrijkosten in rekening. Misschien is het in dat geval een idee om eens met uw buren te overleggen of zij ook hun dakgoten willen laten schoonmaken. U deelt dan de kosten en betaalt minder omdat wij geen voorrijkosten in rekening brengen. Wist u ook dat u voor een onderhoudspakket bij ons terecht kunt? U krijgt dan elk jaar van ons een telefoontje om een afspraak in te plannen om uw dakgoot te reinigen en hebt er verder zelf geen omkijken meer naar: wel zo makkelijk.

Dakgootreparatie en/of daklekkage verhelpen

Heeft u gezien of gemerkt dat uw dakgoot lekt en gerepareerd dient te worden? Ook dan zijn wij voor u de juiste partner om in te schakelen. Het is verstandig om hier niet mee te wachten, daar lekkage vaak zorgt voor veel gevolgschade. Schoorsteenveegman Hendriks kan snel bij u ter plaatse zijn voor een noodreparatie. Voordat we beginnen met de reparatie inspecteren we eerst wat de oorzaak is van de lekkage. Als we de oorzaak hebben gevonden, weten wij hoe we dit kunnen verhelpen en maken voor u een vrijblijvende offerte. Is er sprake van meerdere lekkages op diverse plekken, dan bekijken we wat voor u de meest gunstige oplossing is. Gaat u akkoord met onze prijsopgave? Dan bepalen we allereerst welk reparatiemiddel het beste is om te gebruiken en gaan dan voor u aan de slag. Met onze 25 jaar ervaring vinden wij voor elk probleem een passende oplossing. 

bel ons: 013 – 203 22 95 voorstel ontvangen

 

Plaatsen waarin we actief zijn: