Menu

Dakgoot schoonmaken

Uw dakgoot schoonmaken is slim om uit te laten voeren voordat het herfst en voordat het winter wordt. Vuil zoals mos, takken en bladeren hoopt zich al snel op in uw dakgoot, wat lekkages tot gevolg kan hebben. Uw profiteert bij Uwdakgootschoonmaken.nl nu bovendien van een tijdelijke zeer aantrekkelijke actie: u betaalt slechts €4,50 per strekkende meter. Voorwaarde is wel dat uw dakgoot gelijk of langer is dan 16 meter. Is dit niet het geval, dan brengen wij €18,- voorrijkosten in rekening. Mocht dit dus het geval zijn, is het verstandig om eens bij uw buren te informeren of zij ook interesse hebben in onze aanbieding. Dan deelt u de kosten.

Laat Uwdakgootschoonmaken.nl uw dakgoot schoonmaken

Uw dakgoot schoonmaken kunt u met een gerust hart overlaten aan Uwdakgootschoonmaken.nl. Wij hebben ruim 24 jaar ervaring en werken alleen met hoogwaardige producten, zoals professionele borstels, sponzen, vezeldoeken en industriële kwaliteitsproducten om uw dakgoot te reinigen en de reiniging van uw schoorsteen. 

Schoorsteeninspectie Uwdakgootschoonmaken.nl 

Een camera-inspectie van uw schoorsteen uitvoeren is met name handig als u bent verhuisd en gebruik wilt maken van de nieuwe schoorsteen of wanneer u een teerlucht ruikt op een van de bovenliggende verdiepingen, dan is het aan te raden uw schoorsteen te laten inspecteren. Andere redenen zijn als u denkt dat er zich een lek in het rookkanaal bevindt of als er recentelijke een schoorsteenbrand is geweest. Misschien bent u gewoonweg nieuwsgierig naar de staat van uw schoorsteen of wilt u de diameter weten en bent u benieuwd naar het materiaal waarvan uw schoorsteen is gemaakt. Ook dan i een schoorsteeninspectie de juiste keuze.

Schoorsteenvegen

Zoals u aan de bedrijfsnaam al af kunt lezen, is Uwdakgootschoonmaken.nl gespecialiseerd in het vegen van uw schoorsteen. Hiervoor kunnen wij een camera-inspectie uitvoeren alvorens wij uw schoorsteen vegen voor een prijs van €125,-. Heeft de camera-inspectie uitgewezen dat schoorsteenvegen noodzakelijk is, dan voeren wij dit vakkundig voor u uit. Door uw schoorsteen op regelmatige basis te laten vegen, is het risico op schoorsteenbrand nihil. Het beste is om uw schoorsteen jaarlijks te laten vegen. Uiteraard krijgt u na het vegen een veegbewijs voor de verzekering. 

Ja, ik vraag een offerte aan voor dakgootreiniging en het laten vegen van mijn schoorsteen door de Uwdakgootschoonmaken.nl

Offerte aanvragen