Menu

Dakgoot reinigen Veghel

U zoekt een professioneel bedrijf om uw dakgoot te reinigen in Veghel? Een verstandige keuze, want als u uw dakgoten niet laat reinigen, kan dit leiden tot ergere problemen, zoals lekkages. Geen zorgen, mocht dit het geval zijn, dan werken wij met professionele industriële reinigingsproducten. Naast deze reinigingsproducten, beschikken wij over diverse kwaliteitsproducten bij het reinigen van uw dakgoot zoals borstels, sponzen en vezeldoeken van de beste kwaliteit. Dakgootreiniging is met name een aanrader als het herfst en/of winter wordt. Door vallende bladeren, mos en takken kunnen uw dakgoten verstopt raken.

bel ons: 073 – 6129 323 voorstel ontvangen

 

Tarieven dakgoot reinigen Veghel

Uw dakgoot reinigen in Veghel kan Uwdakgootschoonmaken.nl zeer voordelig voor u doen. Is uw dakgoot 16 meter lang, dan reinigen we deze al vanaf €4,50 per strekkende meter. U betaalt €18,- voorrijkosten als uw dakgoot minder lang is. Informeer in dat geval bij uw buren of zij eventueel ook interesse hebben in het laten reinigen van uw dakgoten; dat scheelt u dan beiden in de kosten.

Waarom kiezen voor Uwdakgootschoonmaken.nl?

U profiteert van diverse voordelen als u een beroep doet op Uwdakgootschoonmaken.nl voor dakgootreiniging.

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten.
  • Wij hebben ruim 24 jaar ervaring in het vak.
  • Uwdakgootschoonmaken.nl is gespecialiseerd in het herstellen en opsporen van dak- en dakgoot lekkages.
  • Aantrekkelijke tarieven voor het reinigen van uw dakgoot.
  • Naast dakgootreiniging, kunt u ook bij ons terecht voor schoorsteenvegen in combinatie met een camera-inspectie. Daarvoor betaalt u samen €125,-.

Schoorsteenvegen en dakinspectie

Uw schoorsteen kunnen wij vegen door vooraf eerst een camera-inspectie uit te voeren. Dit is een aanrader als u verhuist naar een huis met een schoorsteen en deze in gebruik wilt nemen. Een dakinspectie is een aanrader om geregeld uit te laten voeren. Vroegtijdige problemen (denk aan aantasting van houtrot door regenwater of schimmel of vocht onder uw dakbeschot) en het voorkomen van lekkages zijn zeker de moeite waard om hogere kosten voor eventuele reparatie te voorkomen. De kosten voor een dakinspectie inclusief foto,s en rapport bedragen €85,-.

Offerte opvragen

Wilt u uw dakgoot laten schoonmaken of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook direct telefonisch contact met de voor u dichtstbijzijnde vestiging opnemen.

bel ons: 073 – 6129 323 voorstel ontvangen

 

Plaatsen waarin we actief zijn: