Menu

Camera inspectie Eindhoven

De Schoorsteenvakman is de specialist in u regio en als u belt komen wij bij u langs voor een camera inspectie in Eindhoven van zowel uw schoorsteen als dakgoot en rookkanaal. Wij staan al ruim 24 jaar voor kwaliteit en vakmanschap en dat horen we ook terug van onze klanten. Dagelijks staat een professioneel en enthousiast team vegers en reparateurs klaar om u te helpen bij al uw schoorsteenproblemen. Neem contact op met één van onze vestigingen om een afspraak te maken of regel uw afspraak eenvoudig online! Nu betaald u voor camera inspectie & vegen samen € 125,00

Schoorsteen camera inspectie plannen in Eindhoven na schoorsteenbrand

De Schoorsteenvakman is onder meer gespecialiseerd in camera inspectie voor dakgoten en rookkanalen in de regio Eindhoven. Het uitvoeren van een camera inspectie is onder andere nodig na een schoorsteenbrand. Bij een schoorsteenbrand dient u zelf eerst het vuur te doven met zand (niet met water) en de klep van de schoorsteen dicht te doen. Vanzelfsprekend belt u ook de brandweer. Voordat u de haard weer in gebruik neemt, is het nodig om deze door en specialist te laten inspecteren en te laten reinigen. De specialisten van de Schoorsteenvakman gaan met behulp van een innovatief camerasysteem aan de slag en kunnen daarmee opmerkelijkheden opsporen. Na de inspectie kunnen zij bepalen of uw haard veilig genoeg is om nog te gebruiken.

Snel een afspraak maken

Door regelmatig de binnenkant van uw ventilatiekanaal te laten bekijken, voorkomt u problemen zoals scheurtjes, lekkages en verstoppingen. Hierdoor heeft u langer plezier van uw huidige installatie. Wilt u graag een afspraak maken voor een camera inspectie of heeft u dringend hulp nodig in Eindhoven of omgeving? Neem dan direct contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 040-4002855. Dit telefoonnummer is natuurlijk ook bereikbaar wanneer u meer informatie wenst of voor het opvragen van een offerte.

Andere bekeken ook:

Gediplomeerd schoorsteenvegerSchoorsteenveger NijmegenDakgoot schoonmaken Eindhoven